Politiet har ikke modtaget nogen henvendelser i pædofili-sag

Foto: TV ØST

02:25

Sagen om den fængslede præst fra Kalundborg, der er sigtet for at have forgrebet sig på flere børn, har rystet den lille by Tømmerup.

1 af 2

Politiet har ikke fået nogen henvendelser i sagen om en præst fra Tømmerup, som er sigtet for seksuelle overgreb på flere lokale børn.

Telefonen har været stille hos Midt- og Vestsjællands Politi, siden de fredag udsendte en pressemeddelelse om en 46-årig præst fra Tømmerup, der er sigtet for seksuelle overgreb på flere børn i lokalområdet.

Her opfordrede politiet forældre i lokalområdet til at tale med deres børn om sagen, fordi de har mistanke om, at der kan være flere børn, som er blevet udsat for overgreb.

Læs også: Præst fra Tømmerup erkender forhold til mindreårig

Men politiet har ikke modtaget en eneste henvendelse, oplyser politikommissær Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Sagen efterforskes stadig, og vi har en masse ting, som vi ikke er kommet igennem, siger Ove Pedersen til TV ØST og tilføjer:

- Vi er langt fra færdige.

Har erkendt et forhold

Den 46-årige præst fra Tømmerup har været fængslet i sagen siden sidst i juni og er sigtet for overgreb på tre børn. Han skulle blandt andet gennem en periode på et år flere gange haft ”andet seksuelt forhold end samleje” med en 12-årig dreng.

Læs også: 46-årig præst har tidligere været i søgelyset for overgreb

Hans forsvarsadvokat, Thomas Philip, fortalte til TV ØST, at den sigtede erkender at have haft et forhold til et af børnene. Han nægter sig skyldig i resten af de rejste sigtelser.

Manden har selv opsagt sin stilling som præst i Tømmerup Kirke.

Hvis du har informationer i sagen, kan du kontakte politiet på 1-1-4.

Læs også: Psykolog: Sådan taler du med dit barn om seksuelle overgreb

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App