Politiet har fået 75 henvendelser efter nye oplysninger i Emilie Meng-sagen

Siden politiet den 4. oktober gik ud med nye oplysninger i Emilie Meng-sagen har de modtaget 75 henvendelser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I løbet af seks dage har politiet modtaget 75 henvendelser i sagen om drabet på Emilie Meng.

Det skriver Berlingske.

Den 4. oktober fortalte politiet, at en kvinde havde set en mand stående ved en lys, mellemstor bil ved nedkørslen til Regnemarks Bakke få timer efter 17-årige Emilie Meng forsvandt i Korsør tidligt om morgenen.

Og der er god mulighed for, at det er personen, der slog Emilie Meng ihjel, fortæller efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

Læs også
Nyt vidne så måske Emilies drabsmand: Politiet efterlyser igen vidner
Læs også
Nyt vidne så måske Emilies drabsmand: Politiet efterlyser igen vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil høre fra alle, der har været i området ved Regnemarks Bakke søndag den 10. juli 2016 mellem klokken 07 og 09.

Har traktorføreren henvendt sig?

Det kvindelige vidne kørte bag ved en traktor, da hun så bilen holde ved Regnemarks Bakke. Derfor opfordrede politiet traktorføreren til at henvende sig. 

- Vi kan ikke sige med sikkerhed, om traktorkøreren er blandt dem. Vi har fået en del henvendelser fra folk, som har opholdt sig i området på det tidspunkt, siger Søren Ravn-Nielsen til avisen.

- Den traktor er blevet meget interessant for pressen, men den er ikke mere interessant end andre personer, der har opholdt sig i området. Vi arbejder på fuldstændigt at fastlægge trafikken i området på det tidspunkt. 

Efterforksningslederen siger til avisen, at der også er kommet henvendelser om "bestemte personer". Det ønsker han dog ikke at komme nærmere ind på. 

Reagerede efter efterlysning af bil

Kvinden henvendte sig til politiet, efter politiet i juni gik ud med rekonstruerede billeder af en lys, sandsynligvis hvid Hyundai i30 set ved Korsør Station, da Emilie Meng forsvandt. 

- Der er nogle ting, som gør, at vidnet kan huske den dag. Der går noget tid, før hun henvender sig, fordi hun ikke tror, det er relevant i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden, men da vi efterlyser bilen, så reagerer hun. Det har vi siden forsøgt at kvalificere, så vi nu kan gå ud med de her oplysninger, sagde Søren Ravn-Nielsen den 4. oktober.

Og politiet håber stadig, der er mulighed for at få drabet på Emilie Meng opklaret. 

Emilie Meng
Læs også
Mysteriet om Emilie Meng - dag for dag
Emilie Meng
Læs også
Mysteriet om Emilie Meng - dag for dag
Politiet fortæller i dag, at et nyt vidne muligvis har ser Emilie Mengs drabsmand i færd med at bortskaffe liget.

Nyhedsoverblik