Politiet har fået 60 henvendelser efter efterlysning af bil i Emilie Meng-sag

Tirsdag formiddag efterlyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi føreren af en hvid Hyundai i30. Det har ført til, at 60 borgere har kontaktet politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag har der været travlt ved telefonerne hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

En stor del af denne travlhed skyldes, at de har modtaget ikke mindre end 60 henvendelser fra borgere, som har reageret på, at politiet har eftersøgt føreren af en lys bil.

Det er nærmere bestemt en Hyundai i30, årgang 2011-2016, der i øjeblikket er i politiets søgelys i forbindelse med efterforskningen af drabet på 17-årige Emilie Meng fra Korsør.

Bilen er blevet fanget af et overvågningskamera på Korsør Station få minutter efter, at Emilie Meng sidst blev set samme sted.

En del henvendelser går politiet videre med

Selvom politiet lige nu leder med lys og lygte efter føreren af bilen, betyder det ikke, at bilen har noget med drabet at gøre. Men de har endnu ikke været i kontakt med nogen, der kunne have kørt denne bil, og denne person er derfor en vigtig brik, når hændelsesforløbet omkring stationen skal genskabes.

En del af de mange henvendelser er personer, politiet allerede har været i kontakt med, andre har de kunnet sortere fra med det samme, og en del vil de nu arbejde videre med.

Politiet vil dog stadig gerne have en henvendelse, hvis man ligger inde med relevante oplysninger. 


Nyhedsoverblik