Politiet håber at finde Emilie Meng i live

Selvom der nu er gået mere end tre måneder, siden den 18-årige pige forsvandt fra Korsør Station, har politiet stadig meget at arbejde med

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Det er den sag, der har den højeste prioritet lige nu. Vi har en 18-årig pige, der har været forsvundet i flere måneder, og det siger sig selv at vi ser på sagen med allerstørste alvor. 

Der er ingen tvivl om, at sagen om den forsvunde Emilie Meng ligger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi meget på sinde. 

Ikke på bar bund
- Jeg kan godt forstå, at folk synes at det tager lang tid. Vi ville også meget gerne have et gennembrud i sagen, men det har vi ikke. Det betyder dog langt fra at vi er på bar bund. Vi har masser at arbejde med, og vi fortsætter efterforskningen, så længe vi har noget at arbejde med, siger han i dag til TV Øst. 

Senest mandag gennemsøgte politiet flere boliger i Korsør, blandt andet på Tårnborgvej. Men selvom de rykkede ud med det mest specialiserede udstyr, var der ingen spor efter Emilie Meng. 

- Vi havde fået henvendelser om, at der var hørt lyde fra en bolig. Og det undersøgte vi så grundigt som vi kunne, selvom vi har været der før. Men der var ikke et eneste spor, der indikerer, at Emilie har været på adressen, siger Kim Kliver. 

Opgiver ikke håbet 
Trods gårsdagens manglende gennembrud i sagen understreger Kim Kliver, at efterforskningsgruppen arbejder på højtryk. Der er stadig vidner, der skal afhøres, biler, hvor chaufføren skal findes og henvendelser, der skal undersøges. 

- Vi opgiver ikke håbet. Heller ikke håbet om at finde Emilie i live. Vi har brug for den energi, det giver.  Og vi håber at vi snart kan give familien vished. Det er faktisk vores største ønske, siger Kim Kliver til TV Øst. 

 


Nyhedsoverblik