Politiet gør status over Dølle: - Der opstår gnidninger, når øllet er koldt og rigeligt

Sådan så det ud umiddelbart før dørene til den traditionsrige damefrokost blev åbnet på Døllefjelle Muse Marked. Foto: Jens Østergaard

Det har været et stille Døllefjelde-Musse Marked set med politiøjne. En 18-årig mand endte dog med at blive anholdt – to gange.

Store bededagsferien er overstået.

Det betyder også, at der ikke er mere Døllefjelde-Musse Marked før næste år. Politiet har gjort status over markedet, som de vurderer, har været relativt stille set med politiøjne.

Men det kan ikke undgås, at der opstår gnidninger og uoverensstemmelser, når mange mennesker er samlet og øllet er både koldt og rigeligt, som politiet siger. 

Læs også Galleri: Se Døllefjelde-Musse Marked i billeder

Anholdt to gange

For fredag aften blev en 18-årig mand anholdt hele to gange.

Første gang klokken 20.25. Her blev han anholdt for at gå med en mindre kniv og tre bushammere. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven og bedt om at forlade festpladsen.

Det sidste var den 18-årige dog ikke helt enig i. Derfor blev han anholdt igen klokken 21.40, hvor han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han ikke havde forladt festen. 

01:03

Se eller gense: Traditionen tro fik den alt, hvad den kunne trække da årets damefrokost blev serveret på Døllefjelde-Musse Marked.

Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App