Politiet frygtede drukneulykke: Kvinde havde glemt løbetøj på stranden

Dette sæt tøj blev fundet på stranden ved Lynghusvej mellem Nykøbing og Rørvig lørdag aften. Politiet fandt søndag eftermiddag ejeren, der blot havde glemt det. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi frygtede en drukneulykke på grund af et sæt løbetøj, fundet på stranden. Men ejeren er nu fundet.

OPDATERET: Politiet har fundet ejeren af løbetøjet, som blot havde glemt det på stranden.

Politiet frygtede, at en person var druknet i vandet mellem Nykøbing og Rørvig. Men heldigvis var der kun tale om en forglemmelse.

En person fandt lørdag aften klokken 18.39 et komplet sæt løbetøj til en kvinde på stranden. Efter at have ventet i alt i 20 minutter på, om der kom nogen og hentede tøjet, kontaktede personen politiet.

Politiet undersøgte stranden, men fandt i første omgang ikke ejeren. Politiet ledte med helikopter og redningsbåde uden held.

Patrulje fandt kvinden

Søndag, kunne politiet ikke gøre andet end at efterlyse ejeren.

- Tiden er forpasset for at man kan overleve i vandet. Så det giver ikke mening at lede mere nu, siger vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi søndag morgen til TV ØST.

Politiet håbede, at ejeren af tøjet ville melde sig, så sagen kunne blive lukket. 

Først søndag eftermiddag omkring klokken 16.00 fandt politiet frem til ejeren af løbetøjet, da en patrulje afhørte folk ved at gå fra dør til dør i et sommerhusområde.

Det viste sig, at kvinden blot havde glemt tøjet på stranden.

Vores fotograf var tilfældigvis på stranden, da eftersøgningen med helikopter var i gang lørdag aften. Foto: Rikke Stokholm - TV ØST

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App