Politiet: Forsvundet pige tynget af kærestesorger

17-årige Emilie, der har været forsvundet siden søndag morgen, har ifølge politiet kærestesorger. De håber stadig at finde hende i live.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den 17-årige pige, Emilie fra Korsør, der har været forsvundet siden søndag morgen klokken 04.00, har ifølge politiet kærestesorger.

Det fortæller indsatsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Flemming Jensen, til TV ØST.

- Det ligger helt klart, at hun er tynget af kærestesorger, hvilket gør, at vi ikke har haft nogen kontakt til hende, siger , Flemming Jensen og tilføjer:

- Men vi håber på at finde hende i live.

Kan være taget til København

Den forsvundne pige kan ifølge politiet have taget toget til København. Men området omkring Korsør bliver stadig gennemsøgt.

- Vi har haft helikopter i luften og dykkere i vandet for at udelukke, at den unge pige ligger og har brug for hjælp. Alt er ved at blive gennemsøgt, siger Flemming Jensen.

Politiet forsætter eftersøgningen med helikopter og den store gruppe af frivillige, der er mødt op for at hjælpe med at finde pigen.

Siden den 17-årige pige blev meldt savnet, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politiet modtaget mange henvendelser, der har peget i mange forskellige retninger. Derfor udelukker politiet ikke noget i eftersøgningen.


Nyhedsoverblik