Ung kvinde anmelder voldtægt ved 90er-fest i Næstved

23-årig kvinde havde kun blå t-shirt og kondisko på ved festplads nær Rådhusengen i Næstved, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sent i nat modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om en voldtægt af en 23-årig kvinde. Nu håber politiet, at eventuelle vidner kan hjælpe med at opklare sagen.

Det oplyser Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Voldtægten skulle have fundet sted omkring klokken 23.00 i et skovområde, der er beliggende bag festpladsen ved Rådhusengen i Næstved. Det var i nærheden af den store 90'er fest, som lørdag blev afholdt i byen.

Ifølge politiet havde kvinden ingen trusser på. Hun var kun iført en blå T-shirt og kondisko, da hun kom ud af skoven omkring adgangsområdet til festpladsen.

Sparsomt signalement

- Vi kan faktisk ikke sige særlig meget om sagen. Der er ikke rigtig noget brugbart signalement af gerningsmanden, og det er derfor, vi gerne vil i kontakt med vidner, som primært må have set kvinde, som det er gået ud over, siger Søren Ravn-Nielsen.

Han understreger, at politiet både ønsker at tale med vidner, som kan have set gerningsmanden, og de personer, der efterfølgende hjalp kvinden.

Hvis nogen har set kvinden i tidsrummet mellem klokken 23.15 og 23.30 ved skoven nær festpladsen, er personerne relevante som vidner for politiets efterforskning.

Man kan kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik