Politiet efterlyser vidner i sagen om den forsvundne Emilie

Politiet efterlyser nu vidner, der har været i et specifikt område i Korsør søndag morgen. Blandt andet en ung mand i studenterhue og en cyklist i orange arbejdstøj.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Vidner har set en ung kvinde komme gående i et specifikt område i Korsør tidligt søndag morgen.

Politiet efterlyser derfor nu yderligere personer, der har været samme sted i tidsrummet søndag den 10. juli fra 04.45 til 05.30.

Det drejer sig området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej til syd for Halskovbroen.

- Vi er i færd med at klarlægge hendes færden i tidsrummet efter, hun sidst med sikkerhed blev set. Som et led i det, søger vi vidner i det her område. Her har vi oplysninger om, at en ung kvinde, der svarer til signalementet af Emilie, er blevet set. Om det er hende eller ej - det ved vi ikke med sikkerhed endnu, siger Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Efterlyser cyklist og ung mand i studenterhue

Især vil politiet gerne i kontakt med føreren af en personbil, der klokken 5.05 standsede syd for rundkørslen, hvor Gamle Banegårdsvej munder ud i Tårnborgvej. Her steg en ung mand iført en hvid skjorte og studenterhue ud af bilen, inden han kørt efter igen kørte fra stedet. Bilen kørte væk ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen.

Også en cyklist blev set lige efter dette tidspunkt. Iført orange arbejdstøj kom han kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborg. Ham vil politiet også gerne i kontakt med.

- Det er vigtigt at sige, at der ikke er nogen af de her personer, der er mistænkt for noget som helst. Vi vil gerne i kontakt med dem, fordi de har været i området på det her tidspunkt, og fordi vi vil finde ud af, hvad de kan have set, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik