Politiet efterlyser mørk BMW efter sommerhusdrab

En 42-årig mand blev i januar fundet dræbt af skud i et sommerhusområde i Veddinge Bakker. Nu efterlyser politiet en helt særlig bil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det chokerede beboerne i det store sommerhusområde i Veddinge Bakker, da en 42-årig mand tilbage i januar blev fundet ramt af skud og senere døde af sine kvæstelser.

Politiet har siden holdt tæt med oplysninger i sagen samt de nærmere omstændigheder til skyderiet. De formoder dog, at der er tale om et opgør i det lokale kriminelle miljø.

Men nu er der nyt i den spektakulære sag fra Veddinge Bakker. For i forbindelse med efterforskningen af drabssagen efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi nu vidner, der har set en mørk personbil - nok en BMW M5 årgang 2008-2010. 

d3.jpg
Læs også
42-årig mand død efter skudepisode
d3.jpg
Læs også
42-årig mand død efter skudepisode

- Vi vil selvfølgelig gerne i kontakt med den pågældende bilejer for at få afklaret, hvad ærindet ude i sommerhusområdet var lige før, at man finder en mand dræbt i sommerhuset, siger Martin Bjerregaard ved Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Politiet har tidligere forsøgt selv at finde frem til bilen og bilens ejermand.

- Vi efterforsket sagen i samarbejdet med BMW og andre myndigheder, men vi har ikke kunne få identificeret bilen og dermed dens ejer, tilføjer Martin Bjerregaard.

Ifølge politiet er bilen formentlig af mærket BMW, med kraftig motor og med baglygter med vandrette diode-striber i området. Bilen skulle være set i området i tiden op til søndag den 15. januar 2017, hvor den 42-årige mand blev fundet dræbt af skud i et sommerhus på Pilebakken i Veddinge Bakker.

Har efterforsket sporet længe

Et bilkyndigt vidne har om aftenen lørdag den 14. januar 2017 i mørket set en mørk personbil, som formentlig var af mærket BMW, og med de karakteristiske baglygter i området ved sommerhuset i Veddinge Bakker. Derfor er bilen et meget interessant spor i opklaringsarbejdet i drabssagen.

Efterforskningen tyder som sagt på, at der er tale om en BMW M5 årgang 2008-2010.

Politiet har i nogen tid efterforsket sporet, men uden at få kontakt til personer, der er eller har været ejer af en bil med disse specielle baglygter, og som har oplyst at have været i området på tidspunktet for vidnets iagttagelser.

Politiet understreger, at i en sag så alvorlig som denne er ingen henvendelse for lille.
Politiet understreger, at i en sag så alvorlig som denne er ingen henvendelse for lille. Foto: TV2 ØST
Læs også
Beboere om skudepisode i sommerhusområde: Vi troede, nogen var ved at optage en film
Læs også
Beboere om skudepisode i sommerhusområde: Vi troede, nogen var ved at optage en film

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker derfor nu at få kontakt med eventuelle øvrige vidner, der erindrer at have set et køretøj med disse specielle baglygter i Veddinge Bakker-området eller andre steder i Odsherred i tiden op til fundet af den dræbte mand.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik