Politiet anholder mand og dreng for afpresning af narkogæld

De to anholdte sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vurderer onsdag, om den 16-årige og 20-årige skal fremstilles i grundlovsforhør. Foto: TV ØST

Politiet har anholdt en 16-årig dreng og en 20-årig mand i Ringsted. De er begge sigtet for at afpresse en 18-årig mand fra Svogerslev.

Klokken 02.07 anholdt betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi en 16-årig dreng og en 20-årig mand i Ringsted.

De er begge sigtet for afpresning mod en 18-årig mand fra Svogerslev ved Rosilde. Sagen omhandler ifølge politiet et mellemværende om narkogæld.

Politiet oplyser, at den 16-årige blev standset i en bil på Huginsvej. Han førte bilen og var påvirket af narkotika. Derfor sigtes han for kørsel i narkopåvirket tilstand og for kørsel uden førerret.

Haft lignende sager om afpresning

De to anholdte sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vurderer onsdag, om den 16-årige og 20-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet har den seneste tid har haft lignende sager, hvor der er fundet afpresning sted i forbindelse med betaling for narkotika.

Derfor opfordrer politiet til, at man henvender sig til politiet og fortæller om sagen i stedet for at betale gerningsmændene.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App