Haveforeninger gav ikke nye spor om Emilies forsvinden

Politiet har nu forladt de haveforeninger i Korsør, hvor de i to dage har ledt efter afgørende spor i sagen om den forsvundne Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Efter to dages storstillet eftersøgning har politiet nu pakket sammen og forladt de fire kolonihaveforeninger i Korsør. 

Haveforeningerne blev gennemsøgt i håb om at finde nye spor i sagen om den 18-årige Emilie Meng, der har været forsvundet siden den 10. juli.

- Vi har været de fire kolonihaver igennem, men desværre har eftersøgningen i området har ikke bragt os afgørende videre, siger vicepolitiinspektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

quote Vi har været de fire kolonihaver igennem, men desværre har eftersøgningen i området har ikke bragt os afgørende videre

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Hundepatruljer og arkæologer

De fire haveforeninger er blandt andet blevet gennemsøgt med hundepatruljer.

I den forbindelse har flere lokationer i haveforeningerne vakt hundenes interesse, men ved nærmere undersøgelser blev der ikke fundet genstande, der kunne relateres til Emilie Meng.

To arkæologer fra Moesgaard Museum i Aarhus har også deltaget i eftersøgningen. Arkæologerne har blandt andet hjulpet politiet med udgravninger på udvalgte steder, men heller ikke det har givet resultater.

Fortsætter eftersøgning

Selv om gennemsøgningen af haveforeningerne ikke gav resultat, vil politiet fortsætte eftersøgningen efter Emilie Meng.

- Vi har en helt pallette af andre efterforskningsskridt, som vi arbejder med, men det kan vi ikke gå ud og informere offentligheden om, så der bliver arbejdet massivt videre i håbet om, at vi finder Emilie Meng, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Vi hører selvfølgelig stadig meget gerne fra folk, der kan have oplysninger om Emilie Mengs forsvinden, tilføjer Søren Ravn-Nielsen.


Nyhedsoverblik