Politiet advarer: Tag ikke imod drinks fra fremmede

Efter to episoder med unge, der er vågnet op og har været udsat for overgreb, advarer politiet nu mod at tage imod drinks fra fremmede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Efter to episoder med unge, der er vågnet uden at kunne huske noget, advarer Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på Facebook nu om at tage i mod drinks fra andre.

Den første episode blev anmeldt natten til lørdag sidste weekend. Her var en 17-årig pige i byen i Nykøbing Falster, hvor hun havde drukket nogle drinks, hun fik af andre.

Det resulterede i, at hun vågnede efter et flere timer langt blackout og havde ondt i underlivet, hvorefter hun anmeldte det som voldtægt hos politiet.

Pigen oplyste til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, at hun havde fornemmelse af, der var kommet noget i hendes drinks.

Mand blev bestjålet

Senere fik politiet endnu en anmeldelse fra en ung mand, der var vågnet op i et busskur uden pung og telefon.

Den 26-årige fyr havde misset sidste bus mod Brøndby fra Nykøbing Falster, hvorefter han blev tilbudt et lift af tre andre mænd. I bilen på vej til Brøndby blev han tilbudt en cola, som han tog i mod og drak.

Og det var så herefter, han vågnede op i busskuret uden at kunne huske, hvordan han havnede der og uden sine ejendele.

- Derfor vil vi gerne opfordre til, at du ikke tager mod drikkevarer i flaske eller dåse, der allerede er åbnet - ligeledes bør du heller ikke tage mod glas, du ikke har holdt øje med hele tiden, skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politiderfor i et opslag på Facebook.

 


Nyhedsoverblik