Politiet advarer mod tricktyve i Ringsted

Efter to forsøg på at gennemføre tricktyverier i Ringsted torsdag advarer politiet nu mod tyvene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To personer blev torsdag eftermiddag forsøgt udsat for tricktyverier i Ringsted.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Ved de to henvendelser henvendte dels to kvinder og en mand, og i et andet tilfælde en kvinde og en mand til en ældre kvinde og mand.

Det første tilfælde fandt sted klokken 17.10 på Prinsensvej, hvor to udenlandske kvinder henvendte sig ved en lejlighed, hvor en 73-årig kvinde bor.

De to spurgte om telefonnummer til vicevært. De to blev inviteret indenfor, mens beboeren fandt telefonnummeret. Beboeren holdt hele tiden øje med de to kvinder, og de forlod kort efter lejligheden tilsyneladende uden at stjæle noget. Anmelderen havde også bemærket en ca. 50-årig mand uden for lejligheden.

Kvinderne beskrives som:

A: 25-30 år, ikke dansk af udseende, 165-170 alm. af bygning, mellemlangt sort hår, talte dansk med accent, iført hvid jakke.

B: Kvinde, ikke dansk af udseende, 50-55 år, kraftig af bygning, sort mellemlangt hår, mønstret jakke.

Låsede anden kvinde ind

Nogenlunde samtidig som ovennævnte blev en 92-årig mand kontaktet på sin adresse på Prinsessevænget, hvor man også ville have telefonnummer på vicevært. Manden lukkede den ene kvinde ind i lejligheden, og han låste døren efter hende, men kvinden låste døren op og fik en anden kvinde ind. Manden blev mistænkelig, hvorfor manden smed begge kvinder ud fra stedet.

Politiet opfordrer nu de ældre til at passe på fremmede, som vil ind.

- Luk ikke fremmede ind, som du ikke kender, og som du ikke i forvejen har en aftale med, skriver politiet i døgnrapporten.


Nyhedsoverblik