Politi: Vi ved ikke, hvorfor det endte i knivstik

Politiet ved endnu ikke, hvad der var motivet til, at en 15-årig dreng stak en pige fra klassen ned med en kniv til en fest fredag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet arbejder stadig med afhøringer for at fastslå, hvad der var motivet til, at en 15-årig dreng fredag stak en pige fra sin klasse flere gange med en kniv til en klassefest i Fårevejle.

Det siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Vi har endnu ikke klarlagt motivet til, at den 15-årige stak en klassekammerat med en kniv. Der er stadig en del ting, som vi mangler at få styr på i sagen, siger han mandag.

Den 15-årige dreng er blevet varetægtsfængslet i surrogat, og står overfor flere afhøringer med politiet. Samtidig skal flere vidner afhøres i sagen.

- Indtil vi har fået talt med alle involverede ønsker vi ikke at fortælle nærmere om, hvad der præcist skete ved festen, men det er sket ved en almindelig, privat klassefest, siger han.

Endnu en pige ramt

Pigen, der blev offer i knivstikkeriet, blev ramt flere gange af kniven. Hun undgik dog dybe stik. En anden pige blev også ramt under episoden. Politiet melder dog, at de rent fysisk i dag har det godt.

Selvom de har det godt fysisk, så er der dog ingen tvivl om, at det her ikke har været en god oplevelse for nogen. Der er ikke noget mærkeligt i, at de er meget påvirket af situationen, siger Carsten Andersen.

Politiet oplyser, at de ønsker den 15-årige dreng undersøgt at psykologer eller psykiatere.


Nyhedsoverblik