Politi undersøger skiltning efter spøgelsesbilist ramte biler på motorvej

Politiet undersøger fortsat uheldet onsdag, hvor kvinde i forbindelse med et vejarbejde på Sydmotorvejen kom over i den forkerte vognbane som spøgelsesbilist.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet undersøger stadig onsdagens uheld på Sydmotorvejen, hvor en spøgelsesbilist førte til, at tre personer blev lettere kvæstet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Uheldet skete på Nordfalster på Sydmotorvejen mellem afkørsel 43 og 44, hvor en 47-årig kvinde i forbindelse med vejarbejde ved Guldborgsundtunnellen kom over i den gale vejbane, og kørte som spøgelsesbilist indtil hun blev ramt af en lastbil. 

spoegelsesbilist.jpg
Læs også
Spøgelsesbilist kollideret med flere modkørende på motorvej
spoegelsesbilist.jpg
Læs også
Spøgelsesbilist kollideret med flere modkørende på motorvej

Skiltningsplan indsendt til politiet

Netop det faktum, at ulykken er sket som led i et vejarbejde, er nu noget, som politiet ser nærmere på, oplyser Palle O. Hansen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Det er klart, at vi ser nærmere på skiltningen. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at den ikke har været i orden – men det er klart, at en hændelse som denne fører til, at vi undersøger sagerne nærmere og afdækker, om vi kan undgå noget lignende i fremtiden, siger han.

Palle O. Hansen oplyser, at der før et vejarbejde som i Guldborgsundtunnellen skal afleveres en skiltningsplan til politiet, som skal godkendes. Nu gennemgår politiet rutinemæssigt, om planen er overholdt, eller om der skal ske forbedringer af dem fremover.

Ingen kom alvorligt tilskade

Uheldet på strækningen skete lidt over klokken 13 onsdag, hvor den 47-årige spøgelsesbilist ramte en personbil, der derefter ramte en lastbil og en motorcykel.

Der skete omfattende skader på de involverede køretøjer, og tre personer blev meldt lettere kvæstede efter episoden, herunder den 47-årige kvinde. De har dog alle hele tiden været meldt uden for livsfare.

Politiet oplyser, at ingen foreløbig er blevet sigtet for noget i forbindelse med episoden.


Nyhedsoverblik