Bandeskyderi i Stenlille: Politiet ransager flere steder

Politiet har gennemført en række ransagninger efter en skudepisode i Stenlille mandag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En række personer er blevet afhørt, og politiet har gennemført flere ransagninger i kølvandet på en skudepisode i den midtsjællandske by, Stenlille, mandag aften. Her endte et møde mellem to personer i skyderi på Stationsvej omkring klokken 20.15.

- Jeg vil ikke sige, hvor mange vi har talt med, eller hvor mange ransagninger vi har gennemført. Men det har været med til at give os et billede af, hvad der er sket. Vi har desuden ved ransagningerne fundet flere ting, som vi nu undersøger nærmere, siger linjechef Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

På Stationsvej mødtes to personer med tilknytning til hver sin bande, og episoden endte med, at der blev løsnet 3-4 skud. 

- Vi ved, at i hvert fald, at den ene part i mødet skød på den anden. Om begge parter skød, kan vi endnu ikke sige. Det arbejder vores teknikere på at undersøge, siger Kim Kliver.

Han oplyser, at politiet natten igennem har efterforsket sagen.

Skyderi Stenlille
Læs også
Skyderi i Stenlille: Politiet har sat gang i bred efterforskning
Skyderi Stenlille
Læs også
Skyderi i Stenlille: Politiet har sat gang i bred efterforskning

Ingen kom noget til ved episoden, som politiet mener opstod, da de to bandemedlemmer tilfældigt mødte hinanden i byen.

- Vi mener, at der ligger et gammelt, personligt modsætningsforhold til grund for episoden. Det handler altså ikke om en bandekonflikt, hvor man dyster om områder eller markeder, siger Kim Kliver.

Han mener heller ikke, at man umiddelbart kan forbinde episoden til episoderne i Lårup ved Stenlille sidste år, hvor der af flere omgange var skud mod et klubhus i den lille by.

Uacceptabel opførsel

Kim Kliver kalder skudepisoden i byen uacceptabel.

- Vi vil simpelthen ikke acceptere, at man mener, at man kan afregne personlige konflikter ved at skyde. Det er meget alvorligt. Det er ikke godt for noget, at de opfører sig sådan – og derfor betragter vi sagen med stor alvor, siger Kim Kliver. 

stenlille.jpg
Læs også
Flere skud affyret i Stenlille: Politiet søger vidner
stenlille.jpg
Læs også
Flere skud affyret i Stenlille: Politiet søger vidner

Nyhedsoverblik