Politi falder over skunklaboratorium ved et tilfælde

Tirsdag opsøgte politiet en 39-årig mand fra Asnæs i forbindelse med en efterforskning af et tyveri, men på adressen fandt de også et skunklaboratorium.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En flishugger var blevet stålet i Jyderup tilbage i februar 2015, og derfor var politiet på sagen. De skulle i forbindelse med deres efterforskning snakke med en 39-årig mand i Høve ved Asnæs.

Da de klokken 10:35 tirsdag formiddag ankom på den 39-åriges ejendom, fandt de flishuggeren. Manden blev sigtet for tyveri af flishuggeren, men manden nægtede at have stjålet den. Han sagde, den var lånt af en ven, som han ikke ønskede at oplyse navn på.

Politiet valgte at undersøge ejendommen nærmere – og det gav afkast. For på mandens adresse opdagede Midt- og Vestsjællands Politi også et skunklaboratorium.

Cirka 20 hampeplanter fandt man i laboratoriet, og alle 20 blev høstet af politiet. De kontrolvejede efterfølgende planterne, som havde en vægt i omegnen af 6,5 kilo.

Så nu er sigtelsen ikke kun omfattet tyveri, men også overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 39-årige mand kan se frem til at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.


Nyhedsoverblik