Politi efterlyser vidner til mystisk eksploderende flaske

En 78-årig kvinde samlede i Ringsted Centret en plastflaske op, der eksploderede i hænderne på hende. Politiet søger nu vidner i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet er på bar bund efter en mystisk hændelse, hvor en kvinde samler en plastflaske op, som eksploderer i hænderne på hende.

Hændelsen skete fredag den 5. januar klokken 15.45, da den 78-årige kvinde gik i Ringsted Centret.

Hun så en plastflaske, der lignede en kildevandsflaske. Hun samlede den op, og i det samme eksploderede den. Kvinden kom heldigvis ikke alvorligt til skade med armen, men havde ondt i den et par dage. Politiet fik først anmeldelsen onsdag kl. 1410.

Det er en mystisk hændelse, som man ikke har set lignende af længe. Men førhen var der en trend, som kunne ligne, fortæller Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

- Der var for år tilbage en trend, hvor man blandede to ting i en flaske, som sammen gav en eksplosion, og så morede man sig over det. Det er vores tanke, at det her er noget, der ligner det, siger Carsten Andersen til TV ØST.

Afhængige af vidner

Politiet er ikke i besiddelse af flasken, så de er afhængige af vidner i sagen. Derfor vil politiet meget gerne høre fra folk, der har været i Ringsted Centret og set noget fredag den 5. januar.

- Der kan være nogen, som har været i centret og set noget, og dem hører vi meget gerne fra, siger Carsten Andersen.

Har du oplysninger i sagen, har du set noget eller ved du, hvor flasken kommer fra, kan du ringe til politiet på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik