Politiinspektør: Der kommer flere anholdelser i bandekonflikten

Tirsdag anholdt politiet endnu en person for et drabsforsøg på en mand, der skete i forbindelse med den verserende bandekonflikt i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiets efterforskning af den verserende rockerkonflikt mellem grupperne Bandidos og Satudarah i Næstved resulterede tirsdag i en anholdelse af en 21-årig mand.

Manden er nu sigtet for et drabsforsøg på en mand ved et Rema 1000-supermarked i Næstved i september.

Det er den tredje person, som politiet har anholdt i sagen, og der er ifølge Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, flere anholdelser på vej. Det oplyser han til TV ØST.

quote Den store efterforskning kan føre til flere anholdelser

Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vores omfattende efterforskning har ført os derhen, hvor vi mente, der var et anholdelsesgrundlag og et fremstillingsgrundlag, politiinspektør Kim Kliver om anholdelsen af den 21-årige mand til TV ØST.

- Nu forsætter vi med efterforskningen, fordi vi har en række skyderier, hvor vi endnu ikke har foretaget sigtelser mod nogen personer. Vi er er den overbevisning, at det er vigtigt, vi prøver at komme igennem med de sager. Så vi forsætter ufortrødent og tror faktisk, at den store efterforskning kan føre til flere anholdelser, tilføjer han.

Sender et signal til banderne

Hvor mange regner I med at anholde?

 - Jamen, der er et stykke at nå endnu. Derfor vil jeg ikke sætte tal på. Jeg vil bare sige, det er rigtig vigtigt at få sendt et signal til medlemmerne af bandemiljøet fra Bandidos og Satudarah om, at vi vil ikke finde os i, at de skyder i det offentlige rum, siger Kim Kliver.

Hvad kommer der nu til at ske i sagen?

- Vi forsætter med efterforskningen og de tekniske undersøgelser, og der er et ganske stort arbejde endnu. Jeg tror, der kommer flere anholdelser. Det er jo en sag, hvor politiet er nødt til at kortlægge det hele selv, for der er ikke nogen i miljøet, som ønsker at udtale sig, så det er et stort gravearbejde, som vi er i færd med, svarer Kim Kliver.


Nyhedsoverblik