Pleje Plus får advarsel af Lolland Kommune

Pleje Plus får nu en advarsel af Lolland Kommune. Advarslen kommer efter, at et revisionsfirma har foretaget en undersøgelse af klagerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Pleje Plus får nu en advarsel af Lolland Kommune. 

Tre advarsler og man ryger ud - og nu har Pleje Plus altså fået sin første. 

Advarslen kommer på baggrund af, at revisionsfirmaet BDO har foretaget en undersøgelse, efter den massive klagestorm over det private hjemmeplejefirma. 

Og tirsdag kom konklusionen så, politikerne i Lolland Kommunes Ældre- og Sundhedsudvalg netop er blevet orienteret om. 

Kommunen har fået flere hundrede klager over Pleje Plus, og 10 af klagerne er blevet udvalgt til en særlig undersøgelse. 

I en pressemeddelelse skriver kommunen, at ud af de 10 sager er det kommunens egen vurdering, at der i fem tilfælde er tale om alvorlige leverancesvigt. Konklusionen fra konsulentfirmaet svarer til konklusionen i Lolland Kommunes interne undersøgelse, og det er på den baggrund, at Pleje Plus nu meddeles en kontraktuel advarsel.

Der er blandt andet to eksempler på overtrædelserne. Det ene er, at Pleje Plus glemte en dialysepatient to gange. Et andet eksempel er kørelisterne, hvor Pleje Plus ved flere tilfælde ikke har dokumentation for at have besøgt de patienter, de skulle have været ude hos. 

holger_schou_rasmussen.jpg
Læs også
Borgmester truer Pleje Plus med at ophæve samarbejdet
holger_schou_rasmussen.jpg
Læs også
Borgmester truer Pleje Plus med at ophæve samarbejdet

Nyhedsoverblik