Pizzeriaejere på fristdag for navneskift: Vi ændrer ikke noget

Der bliver ikke gjort noget i dag, selvom den norske pizzeriakæde Peppes Pizza har givet Peppes i Næstved frist i dag til at ændre navn. Foto: TV ØST

Den norske pizzeriakæde Peppes Pizza har givet to mindre pizzeriaer i regionen frist i dag til at tage navneændring. Men de gør ikke noget foreløbig.

Det har ikke ligefrem været en stille uge for to pizzeriaer i Næstved og Nørre Alslev, efter det kom frem, at den norske pizzeriakæde Peppes Pizza har gjort krav på navnet Peppes.

- Der er kommet rigtig meget respons. Der er mange, der har ringet til mig - også privat og givet deres opbakning, siger Erhan Kekec, ejer af Peppes i Næstved.

Vi skifter ikke navn foreløbig

Kenan Yandim "Kenneth", Peppes Pizza og Grill

Også hos Peppes Pizza og Grill i Nørre Alslev har det været en anderledes uge. 

- Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle blive så kendt. Det er jo næsten hele Danmark, der kender mig nu, siger ejeren Kenan Yandim "Kenneth".

Den norske pizzeriakæde Peppes Pizza har gjort krav på navnet Peppes i et brev til flere pizzeriaer i Danmark. I brevet var givet en frist i dag, 16. februar, til, at pizzeriaerne i Danmark skulle ændre navn. 

Men ifølge de to pizzeriaer sker der ikke noget i dag.

Læs også Advokat: Flere pizzeriaer har en god sag mod norsk gigant

- Vi ændrer ikke noget, siger Erhan Kekec og forklarer:

- Min advokat har sendt et brev til deres advokat, hvor han argumenterer for, hvorfor vi skal have lov at beholde navnet. Så vi afventer deres svar, før vi gør noget, siger Erhan Kekec.

Det samme siger pizzeriaejer Kenan Yandim "Kenneth" fra Nørre Alslev.

- Vi skifter ikke navn foreløbig, siger han og fortsætter:

- Advokaten har sagt, jeg lige skal slå koldt vand i blodet, indtil de svarer, siger han.

Giver blod på tanden

Begge pizzeriaejere har tænkt sig at kæmpe for deres navn. For dem begge betyder opbakningen fra kunder og lokalbefolkningen meget.

- Det giver mig blod på tanden, at der er så mange, der støtter op om det, så jeg vil ikke bare smide håndklædet i ringen og skifte navn, siger Peppes-ejer Erhan Kekic. 

- Jeg håber, hele Danmark hjælper os og giver os opbakning, så vi får lov at beholde vores navn, siger Kenan Yandim "Kenneth".

Begge er dog mærkede af situationen. De har ingen fornemmelse af, hvad sagen kan ende med.

- Jeg tror på det, men det er alligevel lidt i en tynd tråd, siger Kenan Yandim "Kenneth" fra Nørre Alslev.

- Det er lidt blandede følelser lige nu, så jeg glæder mig bare til at få den afgørelse i sagen og se, hvad det er der skal ske yderligere, siger Erhan Kekic fra Peppes i Næstved.

TV ØST har forsøgt at få en kommentar fra det norske pizzeria.

Læs også Små pizzeriaer i knibe: Norsk pizzagigant gør krav på deres navn

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App