Peter Madsens overfaldsmand er tidligere straffet for vold

Den 18-årige mand, der er tiltalt for at overfalde Peter Madsen i Storstrøms Statsfængsel på Nordfalster, er tidligere straffet for vold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lige nu behandler Østre Landsret ankesagen om, hvor længe Peter Madsen skal sidde i fængsel for drabte på den svenske journalist Kim Wall.

Mens ankesagen kører, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rejst tiltale i en sag, hvor Peter Madsen er offeret.

Den 8. august blev Peter Madsen overfaldet af en 18-årig fængselsindsat i Storstrøm Fængsel Nordfalster. Nu er den 18-årige tiltalt for overtrædelse af §244 - den såkaldte milde voldsparagraf. Det skriver BT.

Ifølge anklageskriftet blev Peter Madsen tildelt flere knytnæveslag, hvorved han pådrog sig behandlingskrævende flænger omkring øjne og øjenbryn.

Nægter sig skyldig

Kilder med indsigt i sagen har overfor avisen beskrevet, at overfaldet fandt sted i en celle, og at Peter Madsen efterfølgende blev syet med ni sting og havde to sæbeøjne.

Anklagemyndigheden kræver ifølge BT den 18-årige bliver straffet yderligere, og kræver straffen skærpet, fordi han tidligere er straffet for vold. 

Peter Madsen
Læs også
Peter Madsen har flyttet fængsel efter overfald
Peter Madsen
Læs også
Peter Madsen har flyttet fængsel efter overfald

Den 18-åriges forsvarsadvokat Nima Nabipour har tidligere udtalt til avisen, at hans klient nægter sig skyldig.

Den drabsdømte Peter Madsen blev i slutningen af august forflyttet fra Storstrøm Fængsel til Herstedvester i Albertslund for at afsone sin livstidsdom for drabet på journalisten Kim Wall.


Nyhedsoverblik