Personale tilkaldte politiet - elever taget med stoffer på skole

Politiet har sigtet i alt syv elever på en uddannelsesinstitution i Holbæk Kommune, efter der blev fundet stoffer, kanonslag og dopingmidler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Personalet på en uddannelsesinstitution i den nordlige del af Holbæk Kommune fandt torsdag flere poser med euforiserende stoffer.

Derfor ringede de efter politiet, som sendte narkohunde til uddannelsesstedet. I løbet af nogle timer kom politiet frem til i alt syv sager, hvor der var tale om lovovertrædelser.

- Det er jo ikke noget, som man ikke også kan finde en almindelig fredag aften i byen. Men det er bekymrende, at det er på en skole, siger Martin Bjerregaard, pressemedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, til sn.dk.

quote Det er jo ikke noget, som man ikke også kan finde en almindelig fredag aften i byen. Men det er bekymrende, at det er på en skole

Martin Bjerregaard, pressemedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi

Syv sigtede

Det blev til tre sager om besiddelse af mindre mængde euforiserende stoffer, en sag om overtrædelse af lægemiddelloven, da politiet fandt receptpligtig medicin.

Politiet fandt også et kanonslag hos en elev. Den sjette sag blev noteret, da de fandt 21 ampuller med ulovlige dopingmidler og til sidst blev en elev sigtet for at tale i mindre flatterende vendinger til politiet, da de mødte op på skolen, lyder det fra politiet.

De syv sigtede elever vil høre nærmere fra politiet, når deres sager er blevet afgjort, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet vil ikke oplyse, hvilken skole der er tale om.


Nyhedsoverblik