Pendler: Det er en stor redelighed

Omkring 6.000 rejsende vil blive berørt af dagens problemer på togdriften. TV ØST talte med nogle af dem på stationen i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For mange af regionens borgere, starter dagen med en togtur mod hovedstadsområdet. Alle dem, der stiger ombord længere sydpå end Næstved, blev onsdag morgen berørt af et havareret tog på Lundby Station.

Begge spor er nemlig blevet spærret af toget, der holder i sporskiftet, og i stedet skal rejsen foretages med togbusser mellem Vordingborg og Næstved. Foreløbig frem til klokken 10 onsdag.

For Lena Jensen, der pendler fra Vordingborg, var det dårlige nyheder.

- Jeg kan risikere at komme for sent. Jeg skal til Bella-centret i dag og være der klokken 10, så jeg er ikke sikker på, at jeg kan nå det. Jeg kom også for sent i går, så det er en stor redelighed. Der er nogen, der står og venter på mig, så det er ikke så godt, siger hun.

- Det er pisse irriterende

Samme fornemmelse står Mark Sahlgren med. Han måtte også starte sin morgen med en tur i togbus.

- Altså der er mange forsinkelser - sådan en to eller tre gange om ugen, tror jeg. Det er pisse irriterende. Man ved aldrig om man kommer i skolen til tiden, siger han.

Det var dog ikke alle, der oplevede problemer som følge af at deres rejse i stedet for tog skulle ske med bus.

- Det kørte egentlig meget hurtigt. Ligeså snart vi kom hen til bussen, så kørte vi. Og der har ikke været nogen stop på vej fra Næstved og hertil, så det har bare kørt, siger Amalie Madsen fra Næstved.

DSB arbejder på at få fjernet toget fra Lundby, så togene igen kan køre igennem.


Nyhedsoverblik