Politiet advarer mod nedfaldende istapper

Pas på. Når solen skinner, smelter isen, og det samme gør de store, skarpe istapper, der hænger mange steder. Vær opmærksom på, hvor du går.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det sneklædte landskab er flot i solskin. Men vær varsom. For det kan også medføre, at de store, skarpe istapper, der dekorerer mange huser rundt omkring, falder ned.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi advarer om, at der i øjeblikket er problemer med istapper, som er ret store og til fare for forbipasserende. Politiet oplyser også, at det er ejeren af ejendommens pligt at advare, forebygge eller fjerne disse istapper.

Politiet har afspærret fortovet i Vordingborg

Eksempelvis er der i nærheden af Vordingborg Kirke flere huse, hvor der hænger store, skarpe istapper ned fra tagrenderne. Her har politiet afspærret fortovet, så det ikke kan betrædes.

- Det har vi gjort for, at der ikke er nogen, der skal komme til skade, oplyser Bo Geo Petersen, vagthavende hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST. Selvom ansvaret for at forebygge eller fjerne istapperne er hushaverens pligt, så har Politiet i dette tilfælde grebet ind.

- Da hverken kommunen eller andre ville gøre, så måtte vi jo gøre det, siger Bo Geo Petersen

expr_1_2.jpg
Læs også
Kraftigt snevejr giver ekstraordinær travlhed hos Falck
expr_1_2.jpg
Læs også
Kraftigt snevejr giver ekstraordinær travlhed hos Falck

Nyhedsoverblik