Vinterferien slutter med regn, slud og sol

Alt afhængig af hvor i landet man befinder sig, så vil vinterferiens sidste dag byde på ganske forskelligt vejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For mange danskeres vedkommende lakker vinterferien for alvor mod enden - mens den for andre netop er begyndt. Tilhører man førstnævnte gruppe, så er søndagen den sidste fridag, inden hverdagen igen begynder.

Planlægger man derfor at tilbringe en del af dagen udendørs, så afhænger påklædningen i den grad af, hvor i landet man bor.

En svag frontzone ligger over det nordvestlige Jylland, og i den forbindelse falder der let regn og slud det meste af dagen. I eftermiddagstimerne trækker fronten gradvist længere mod øst, men samtidigt går den mere i opløsning, og derfor bliver nedbøren mestendels til den nord- og vestlige del af Jylland.

Vinterkulden nærme sig

Jo længere mod syd man kommer, jo større er chancerne for at se lidt til søndagssolen. Selvom der her til morgen er skyet mange steder, så er der mulighed for at der over middag kan blive plads til perioder med solskin - selvom det ingenlunde bliver fra en dybblå og skyfri vinterhimmel. 

e0fd9256-2b72-4cfb-a228-7e297b30351c.jpg
Læs også
Se tre dages vejr på ét billede
e0fd9256-2b72-4cfb-a228-7e297b30351c.jpg
Læs også
Se tre dages vejr på ét billede

Temperaturerne vil hele dagen befinde sig på mellem to og fem graders varme, og vinden bliver blot svag til let fra vestlige retninger.

I løbet af næste uge drejer vinden til øst, og vinterkulde ser ud til at nærme sig landet.


Nyhedsoverblik