Vinterferien slutter med regn, slud og sol

I løbet af næste uge drejer vinden til øst, og vinterkulde ser ud til at nærme sig landet. Foto: Lynge Nielsen‎

I samarbejde med tv2.dk

Alt afhængig af hvor i landet man befinder sig, så vil vinterferiens sidste dag byde på ganske forskelligt vejr.

For mange danskeres vedkommende lakker vinterferien for alvor mod enden - mens den for andre netop er begyndt. Tilhører man førstnævnte gruppe, så er søndagen den sidste fridag, inden hverdagen igen begynder.

Planlægger man derfor at tilbringe en del af dagen udendørs, så afhænger påklædningen i den grad af, hvor i landet man bor.

En svag frontzone ligger over det nordvestlige Jylland, og i den forbindelse falder der let regn og slud det meste af dagen. I eftermiddagstimerne trækker fronten gradvist længere mod øst, men samtidigt går den mere i opløsning, og derfor bliver nedbøren mestendels til den nord- og vestlige del af Jylland.

Vinterkulden nærme sig

Jo længere mod syd man kommer, jo større er chancerne for at se lidt til søndagssolen. Selvom der her til morgen er skyet mange steder, så er der mulighed for at der over middag kan blive plads til perioder med solskin - selvom det ingenlunde bliver fra en dybblå og skyfri vinterhimmel. 

Læs også Se tre dages vejr på ét billede

Temperaturerne vil hele dagen befinde sig på mellem to og fem graders varme, og vinden bliver blot svag til let fra vestlige retninger.

I løbet af næste uge drejer vinden til øst, og vinterkulde ser ud til at nærme sig landet.

Tip os Har du et godt tip?

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App