Raslebolde tilbagekaldes: Dele kan kvæle små børn

Det drejer sig om et parti raslebolde fra producenten Oball, hvor dele kan rive sig løs og kvæle børn under fire år, advarer Sikkerhedsstyrelsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen tilbagekaldes et parti raslebolde fra producenten Oball. Det sker fordi der er risiko for at, at dele kan rive sig løs og potentielt kvæle børn under fire år, skriver Sikkerhedsstyrelsen.

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen kan små dele i raslekammeret, som giver bolden en karakteristisk lyd, falde ud. Og disse dele kan små børn blive kvalt af.

Hvis du mistænker, at du har en af de pågældende bolde derhjemme, så kan du tjekke det sådan: Boldene i raslekammeret er orange og selve kammeret er i klar plast.

Derudover er der påtrykt en datokode, der begynder med bogstaget 'T'. (T3065, T0486, T1456, T2316 og T2856) og produktet har produktnummer 81031 eller 81548. 

soestrene_grene.jpg
Læs også
Søstrene Grene tilbagekalder populær vare: Risikerer at kortslutte
soestrene_grene.jpg
Læs også
Søstrene Grene tilbagekalder populær vare: Risikerer at kortslutte

Hvis du har sådan en raslebold, opfordrer Sikkerhedsstyrelsen til, at du med det samme stopper med at bruge raslebolden, hvis du har de pågældende modeller og enten smider den ud eller leverer den tilbage.


Nyhedsoverblik