På trods af skyet start - solen kommer til at skinne i dele af Danmark

Ligesom onsdag kan temperaturerne nå 10 graders varme.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ligesom onsdag kan temperaturerne nå ti graders varme.

Selvom kalenderen viser februar, og dagtemperaturerne normalt ville befinde sig på omkring to graders varme, så er vi inde i en periode, hvor det aktuelle vejr er ligeglad med, hvad statistikkerne siger.

For årstiden mild luft strømmer fortsat ind over Danmark fra sydvest, og selv torsdag morgen befinder temperaturerne sig mellem fire og syv grader.

Til gengæld er det også ganske skyet over størstedelen af landet - og her er prognoserne for resten af dagen ikke helt så optimistiske.

De lave skyer blokerer effektivt for sollyset, så mange steder vil man til en start opleve gråt og lidt trist vejr. 

Håb om solskin mod syd og sydvest

Langsomt breder en opklaring sig dog op over den sydlige del af landet i formiddagens løb, men det går kun ganske langsomt.

Forventet vejrsituation torsdag eftermiddag klokken 15.30. Der kommer opklaring over den syd- og vestlige del af landet.
Forventet vejrsituation torsdag eftermiddag klokken 15.30. Der kommer opklaring over den syd- og vestlige del af landet. Foto: TV2 Vejret

Derfor er det meget usikkert, hvor stor en del af landet, der får solen at se i eftermiddag. Det synes sikkert, at det forbliver overskyet mod nord og øst, men det springende punkt er, hvor meget sol der kommer i den vestlige del af landet.

Måske kan det klare op med masser af solskin, men der er også en reel risiko for, at det forbliver mere eller mindre overskyet.

Som torsdagen skrider frem, kan temperaturerne stige til mellem syv og ti graders varme, og med en blot jævn vind fra sydvest og vest vil det føles mildt at opholde sig udendørs.

Fredag bliver det endnu lunere med op til 11 grader og gode chancer for solskin.


Nyhedsoverblik