Op til 23 grader: Så pænt bliver lørdagens vejr

Efter en skyet og diset morgen, har vi udsigt til en pæn lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Vi er på vej ind i weekenden i uge 29, som muligvis er den af alle uger, hvor flest danskere holder ferie, og er man herhjemme, kan man glæde sig til en fin lørdag med sommerlig varme.

Med op til 23 grader, hvor det bliver varmest, og lidt eller nogen sol, har vi udsigt til en pæn og lun dag med relativt svage vinde midt i landet. 

Dagen begynder nok ret så diset og skyet med lidt småregn hist og her, men den begynder også lummerlun med temperaturer på 15-18 grader fra morgenstunden.

I løbet af formiddagen kan der fortsat falde lidt regn, især i Nord- og Nordøstjylland, men fra middagstid ligner det tørvejr i det meste af landet.

Skyerne bryder også noget op, så vi hen over eftermiddagen har udsigt til lidt eller nogen sol i det meste af landet, selvom himlen og luften nok vil være noget diset.

Varmest ved vestvendte kyster

Trods skyer og dis vil temperaturen sagtens kunne stige til sommerlige niveauer på 20-23 grader med de varmeste strøg i det vestjyske område. 

Med vinde fra øst bliver det køligst ved østvendte kyster, mens de højeste temperaturer vil forekomme i Vest- og Sydvestjylland.
Med vinde fra øst bliver det køligst ved østvendte kyster, mens de højeste temperaturer vil forekomme i Vest- og Sydvestjylland. Foto: TV 2 Vejret
20170718_214718.jpg
Læs også
Finder død hval med unge på badestrand: Det er meget sjældent
20170718_214718.jpg
Læs også
Finder død hval med unge på badestrand: Det er meget sjældent

Ved østvendte kyster bliver det lidt køligere med 17-20 grader på grund af en pålandsvind, som kan være lidt strid ved Østersøen. 

Så overvejer man en tur på stranden, kan vi anbefale at vælge en vestvendt kyst.

Og planlægger man helt generelt udendørsaktiviteter i weekenden, bør man satse på lørdag, for søndag ser noget mere våd og ustadig ud.

 


Nyhedsoverblik