Klavs Bruun skifter ud: 'Mulle' forlader VM-lejren og tager hjem til Danmark

Kristina 'Mulle' Kristiansen og Rikke Iversen forlader landsholdslejren og rejser hjem til Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Få timer efter Danmarks sidste gruppekamp mod Rusland er der sket ændringer i truppen.

Viborg-spilleren Stine Bodholt er blevet klar nok til, at landstræner Klavs Bruun Jørgensen har skiftet hende ind i den danske trup. På bekostning af Kristina 'Mulle' Kristiansen. Det skriver Dansk Håndbold Forbund, DHF, i en pressemeddelelse.

- Kristina har været en fornøjelse at have med i truppen, men da Stine Bodholt er meldt klar, har vi en spiller for meget med. Her har vi kigget på, hvilke kvaliteter vi regner med at få brug for i de kommende kampe, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

I pressemeddelelsen fremgår det desuden, at Kristina 'Mulle' Kristiansen, der spiller i Nykøbing Falster Håndbold, og Rikke Iversen forlader den danske landsholdslejr og rejser hjem.

Blev overraskende klar

Stine Bodholt blev knæskadet i oktober i en pokalkamp mod Aarhus United. Dagen efter sagde hun, at hun forventede at blive klar til VM.

Men i midten af november måtte hun i samråd med sin fysioterapeut og læge melde afbud til slutrunden.

- Det har været nogle hårde 24 timer. Jeg har været rigtig, rigtig ked af det. Jeg ville rigtig, rigtig gerne spille et VM, så det er hårdt og tungt for mig, sagde hun dengang til TV 2 SPORT.

Dagen inden afrejsen til Tyskland kom så en overraskende melding fra DHF. Bodholt havde haft færre og færre gener under træning og ville derfor rejse med den danske trup til slutrunden.

10 dage efter er hun så blevet skrevet ind i truppen. Danmark har dermed brugt den første ud af tre mulige udskiftninger ved VM.

Næste kamp er værtsnationen Tyskland på søndag den 10. december kl. 20.30 i Magdeburg.

 


Nyhedsoverblik