Se kortet: Her genåbner BR på Sjælland

Det er de større byer, der får glæde af legetøjsbutikkens genkomst efter en konkurs.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

BR er nu klar til at melde ud, hvor de første 15 butikker åbner. Se kort med butikkerne nederst i artiklen.

Det er de større byer, der får glæde af legetøjsbutikkens genkomst, efter Salling Group købte BR-mærket fra konkursboet.

Dermed mangler kæden ti butikker for at nå det annoncerede mål om 25 butikker allerede i foråret.

Samtidig har Salling Group hentet den nye chef for kæden internt. Charlotte From kommer fra et job som Head of Operation & Support i Bilka. 

Den nye strategi slår på, at kæden skal sikre oplevelser og legeglæde hos kunderne. Det kneb gevaldigt for det gamle BR, der måtte lukke efter at have leveret milliardunderskud og katastrofalt julesalg to år i træk.

- BR er noget særligt for danske børn og børnefamilier. Vi åbner også til foråret en stærk webshop, der kan besøges udenfor butikkernes åbningstider, siger BR-kædens nyudnævnte chef, Charlotte From.

Hoppede for sent på nethandelen

Det gamle BR var alt for sen til at hoppe med på nethandlen, og det kostede dyrt for BR, da kunderne begyndte at skifte til handel på nettet.

Salling meddelte i forbindelse med overtagelsen af BR-mærket, at de har opgivet at indrette BR-butikker indeni Føtex og Bilka-butikker, men at de vil skrue op for salg af legetøj de steder, hvor BR forsvinder.

Fætter BR
Læs også
Lokale legetøjsbutikker kommer BR-kunder til undsætning
Fætter BR
Læs også
Lokale legetøjsbutikker kommer BR-kunder til undsætning

Uopfordrede ansøgninger

De nye butikker skal i alt have 300 ansatte, og de stillinger slås op med det samme.

Salling Group overtager ikke de ansatte fra de tidligere BR-butikker, men de er velkommen til at søge stillingerne, ligesom Føtex, Bilka og Netto har ledige stillinger.

- Vi er allerede i gang med at kigge på de første uopfordrede ansøgninger, vi har modtaget fra kandidater med et hjerte, der banker for legetøj og oplevelser, siger Charlotte From.

Salling Group satser især på de lidt større lejemål for at få vendt skuden for BR.

 


Nyhedsoverblik