Forårsvarme på vej: 15 grader i weekenden

Forårsvarmen er atter på vej tilbage - og kan i weekenden give os op til 15 graders varme.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Vi har i de seneste dage kunnet nyde flot forårsvejr - og nu tyder alt på, at også forårsvarmen er på vej tilbage, så vi i weekenden kan få det flotteste forårsvejr, man kan forestille sig med temperaturer op til 15 grader.

Først havde vi forårsvarme med op til 14,4 grader sidste torsdag - blot et døgn senere faldt der sne - og her til morgen er man på trods af flot vejr stået op til rim i græsset og frost.

Men nu tyder alt på, at vejret igen viser sig fra sin lune side. 

I løbet af weekenden vil lunere luft strømme frem mod Danmark fra vest og nordvest - og efter at have været en tur hen over De Norske Fjelde, så kan en let føhnvind give os lunt forårsvejr.

Søndag bliver den flotteste dag

Lørdag kan vise sig at byde på flere skyer - ihvert tilfælde i perioder - og måske også tåge langs kysterne i den sydlige del af Kattegat, men ellers venter en lun dag med temperaturer op til 10-12 graders varme.

Søndag følger efter som den flotteste dag i weekenden. Det bliver en kort dag, da urene kl. 2 om natten stilles en time frem - og vi går over til sommertid.

Det 'fejres' med solrigt vejr og temperaturer mellem 10 og 15 grader, hvor det ser ud til at blive lunest i Nordjylland, der ligger i den svage føhnvind fra De Norske Fjelde.

Det lune forårsvejr fortstætter i starten af den nye uge med temperaturer op til 13-14 grader.


Nyhedsoverblik