Det tørre vejr vender tilbage - med mulighed for sol

Efter en periode med gråvejr og forbipasserende regn, går vi nu en tør periode i møde med solchancer, torsdag, fredag og lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I mere end en uge har vejret over Danmark været præget af perioder med dis - og sågar tæt tåge - mens en række regnvejr på det seneste har gjort cykelturen til og fra arbejde til en tvivlsom fornøjelse.

På trods af det er der til og med den 12. november, kun faldet 15 millimeter regn i årets sidste efterårsmåned. Det er en periode, der ellers normalt giver os næsten 32 millimeter regn. Og der er ikke udsigt til mere regn foreløbigt, udover let regn over den vestlige del af Danmark i løbet af eftermiddagen.

Gode solchancer fra torsdag

Fra torsdag forstærkes et højtryksområde i nærheden af Danmark, og det giver efterhånden fuldstændig tørvejr med gode solchancer.

I første omgang kan det tørre og til dels solrige vejr nydes i temperaturer på op mellem 10 og 12 grader, inden køligere luft sættes i bevægelse mod landet i løbet af weekenden.

Der er fortsat usikkerhed forbundet med, hvor koldt det bliver, men visse prognoser antyder, at væsentlig koldere luft kan indtage landet i næste uge med dagtemperaturer på fire-fem grader og nattefrost, mens vinden tiltager fra øst og bliver op til hård.


Nyhedsoverblik