53-årig mand stikker bekendt med lommekniv

Knivstikkeriet fandt sted på gerningsmandens adresse på Nørrevold i Nakskov. Kort: Google Maps.

En 63-årig mand blev tirsdag eftermiddag fundet stukket med en kniv i Nakskov. Politiet har sigtet en bekendt til manden for knivstikkeriet.

En forbipasserende fik sig i går noget af et chok, da en 63-årig mand gik rundt uden for en adresse på Nørrevold i Nakskov. Manden var forinden blevet stukket tre steder på kroppen.

Da politiet kom frem til adressen kort før klokken 17.00 tirsdag, valgte de at anholde en bekendt til den knivstukkede mand.  

- Vi ved, at de to mænd sidder og drikker sammen hos gerningsmanden, da der af uvisse årsager opstår en uoverensstemmelse i mellem de to, hvorefter den 63-årige mand bliver stukket med en lommekniv, siger Bo Von Würden fra Lokalpolitiet i Nakskov.

Erkender kun ét knistiv 

Den 63-årige mand blev stukket i højre skulder, højre overarm og højre lår og blev kørt til sygehuset for behandling. Da der er tale om overfladiske knivstik, er manden udskrevet igen.

- Vi har sigtet gerningsmanden for kvalificeret vold. Han erkender at have stukket den 63-årige mand – men kun med ét knivstik, siger Bo Von Würden.

Den 53-årige mand fremstilles i grundlovsforhør klokken 10.45. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App