Par vinder million: - Alle andre end os flipper ud over det her

Et par fra Herlufmagle ved Næstved har vundet en million på Lottos Millionærgaranti.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En million skattefri kroner.

Så meget har et ægtepar i slutningen af 60’erne fra Herlufmagle ved Næstved vundet på Lottos Millionærgaranti med en kupon købt i Meny.

Parret ønsker at være anonym, men forklarer til Danske Spil, at da de kom ned i kiosken med kuponen, fik de at vide, at der var gevinst for over 9999 kroner – en god indikator for, at de havde vundet mange penge.

- Så måtte vi køre i banken i Næstved, og da vores bankdame fandt ud af, at det var en hel million, vi havde vundet, så blev hun helt paf og nævnte, at det da var en frygtelig masse nuller. Og det havde hun da også ret i, lyder det fra vinderparret. 

- Da vi kom hjem, kom vores yngste datter forbi og var helt ulykkelig, fordi hendes bil var gået helt og aldeles i stykker, så den eneste måde vi kunne trøste hende, var jo ved at fortælle hende, at det skulle vi nok fikse. Fordi vi altså lige havde vundet en million. Hun flippede helt ud og græd af glæde og fes rundt. Egentlig havde vi tænkt os, at vi ville invitere alle tre børn hjem og så tage lidt gas på dem, men det ødelagde den yngste jo. Så var vi nødt til at ringe og fortælle de andre det. Det virker, som om alle andre end os flipper ud over det her.

quote Da vores bankdame fandt ud af, at det var en hel million, vi havde vundet, så blev hun helt paf og nævnte, at det da var en frygtelig masse nuller

Nyslået millionær

Kedelige, når det kommer til penge

Vinderparret har nu delt noget af gevinsten med deres tre børn.

- Det er dejligt, at vi kan hjælpe vores børn, mens vi er her. Det er jo sjovere at gøre nu, end når vi er væk. De unge mennesker har nok også mere brug for pengene, end vi har – eller kan finde noget sjovere at bruge dem til. Vi er ret kedelige, når det kommer til penge, siger vinderen.

Men det er ikke alle pengene, der går til børnene. Parret har nemlig planer om et nyt badeværelse, mobiltelefon og en forbedret havestue.

- Og så skal der også være til, at vi kan tage på nogle familieture sammen. Vi plejer at leje et sommerhus i en uge en gang om året. Og i år kan vi jo give i stedet for, at vi splejser. 


Nyhedsoverblik