Påvirket par fra Norge brager ind i hus

Et par fra Norge har givet sig selv - og ordensmagten - en lang nat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Et par fra Norge har haft lidt af en begivenhedsrig onsdag aften og nat. 

Lidt efter kl. 18.00 onsdag fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politien anmeldelse om, at en bil var kørt ind i et rækkehus på Hårbølle Bro i Hårbølle ved Askeby.

Men da politiet kom frem, var de eneste spor af bilen glasskår og en forskærm på stedet, mens resten af bilen var forsvundet. Vidner kunne fortælle politiet om bilen, og kort efter fik politiet en anmeldelse fra andre trafikanter om, at den holdt i nødsporet på Sydmotorvejen ved Rønnede.

Stoffer, påkørsel og hærværk

Der var to personer på stedet, som politiet anholdt kl. 19.22. De virkede påvirkede af stoffer. Den ene er en 40-årig kvinde, men mandens identitet er ikke fastslået endnu.

Det norskbosiddende par blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev anbragt i hvert sit lokale og har tilbragt en del af natten med at skændes med hinanden gennem væggen.

Sigtelsen lyder på kørsel i påvirket tilstand, og den 40-årige kvinde er også sigtet for hærværk. Hun havde nemlig smadret en rude, en lampe og et tv i det hus, de havde lejet på Hårbølle Bro. Der er taget en blodprøve ved anholdelsen, og parret skal nu afhøres nærmere.


Nyhedsoverblik