Overfaldsmand sigtes for forsøg på manddrab

Foto: Michael Johannesen

Den 30-årige mand, der tirsdag aften blev anholdt efter et overfald med jernrør på en 55-årige mand sigtes nu for forsøg på manddrab.

En 55-årig mand fra Holbæk er onsdag formiddag fortsat i livsfare, efter at han tirsdag aften blev angrebet af en 30-årig mand, der brugte jernrør som slagvåben. 

- Seneste melding fra Rigshospitalet er, at den 55-årige fortsat befinder sig i en livstruende tilstand, men at han også er stabil, oplyser Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Overfaldet fandt sted foran et rækkehus i Knudskovparken i Holbæk og blev anmeldt klokken 20.07 af to andre personer, der befandt sig på adressen.

- De to mænd havde været oppe at skændes - forment over en kæreste. Gerningsmanden forlod stedet, men kort tid efter vendte han tilbage. Denne gang med to jernrør, som han slog den 55-årige mand med flere gange i hovedet, har vagtchef Henrik Møller Nielsen tidligere fortalt.

Fremstilles i grundlovsforhør

Den 30-årige overfaldsmand, der er fra Nørre Asmindrup bliver klokken 11.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk - sigtet for forsøg på manddrab. Der vil fra anklagerens side blive krævet varetægtsfængsling

- Det skyldes sagens grove karakter, hvor offeret har fået tildelt adskillinge slag mod hovedet med et jernrør, fortæller Martin Bjerregaard.

Læs også: 56-årig i livsfare efter overfald

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App