Opskrift: Drønlækker julekonfekt med peanuts

Konditoren Line Pernille Agerbo står klar, hvis ikke du har helt styr på julegodterne endnu.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Juleaften står for døren - men har du styr på de lækre julegodter til gæsterne?

Ellers står Line Pernille Agerbo klar med hjælp. Hun er nemlig konditor og faglærer på Kokke- og Tjenerskolen under erhvervsskolen Selandia.

Og så har hun delt sin pokkers lækre opskrift på julekonfekt med os på TV ØST. Lækkerierne holdt ikke længe i vores kantine - og det gør de nok heller ikke, hvis du serverer dem for dine julegæster.

Se hvor lette de er at lave i videoen ovenover - og se opskriften lige her:

 

Julekonfekt med peanuts:

Ingredienser:
300 g råmarcipan
2 spsk. Hakkede salte peanuts
2 spsk. Peanutbutter
2 spsk. Honning

Karamelfyld:
1 dåse kondenseret mælk (koges i en gryde med vand i 3 timer)

Pynt:
300 g god mørk 70 % chokolade
Hele peanuts til pynt
Lidt flødechokolade, der smeltes og sprøjtes over stykkerne

Fremgangsmåde:
Det hele blandes sammen til en ensartet masse.
Konfektmassen deles i to klumper, der begge udrulles til pølser på 40 cm
Del pølsen i stykker på 1 ½ cm og tril disse til kugler
Tryk en fordybning i kuglen og sprøjt karamelfyldet i fordybningen
Sæt konfekten koldt, imens du temperer chokoladen
Dyp din konfekt i chokoladen og pynt med en peanut, sprøjt evt. med lidt flødechokolade.

 

 


Nyhedsoverblik