Omkommet fra dødsbrand obduceres først onsdag eller torsdag

Der er endnu ikke foretaget en obduktion af den person, der lørdag blev fundet død i et udbrændt hus i Brandelev ved Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var efter alt at dømme en madlavnings-ulykke, der var årsag til en voldsom brand i Brandelev ved Næstved lørdag aften.

Politiets tekniske undersøgelser har afsløret, at branden er startet omkring komfuret i køkkenet.

- Huset er meget ødelagt af branden, og skorstene og mure er væltet flere steder. Men så vidt vi kan dømme, så er branden startet netop i området omkring komfuret. Da vi samtidig har udelukket en elektrisk fejl, så er vores teori, at branden er startet i forbindelse med madlavning, siger Johannes Skree-Lassen fra Lokalpolitiet i Næstved til TV ØST.

Meldingen om branden indløb til 1-1-2 lørdag klokken 18.30 – og politiets teori er, at branden enten er startet som eksempelvis flammer i en overtændt pande – eller at en varmeplade er blevet glemt, og at varmeudviklingen herfra har fået emhætten til at bryde i brand.

- Vi kommer aldrig til at kunne sige det med sikkerhed, men intet peger på en forbrydelse, siger Johannes Skree-Lassen.

Brandelev brand
Læs også
Voldsom brand i hus: En person er død
Brandelev brand
Læs også
Voldsom brand i hus: En person er død

Obduktion først onsdag eller torsdag

Under slukningsarbejdet blev en død person fundet i huset – og politiet har endnu ikke kunnet identificere vedkommende. Alt tyder dog på, at det er husets beboer, en ældre kvinde.

- Vi er ved at forberede en obduktion, der efter planen skal afholdes onsdag eller torsdag. Men vi forventer, at der kan gå et stykke tid, før vi kan komme med en endelig identifikation og dermed også kan skrive en dødsattest, siger Johannes Skree-Lassen.


Nyhedsoverblik