Ofre i voldsom lastbilulykke meldes uden for livsfare

En 43-årig mand mistede fredag livet i en frontal lastbilulykke i Ringsted. De to andre ofre i ulykken meldes nu uden for livsfare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To lastbiler kørte fredag formiddag frontalt ind i hinanden på Østre Ringvej i Ringsted, hvor chaufføren i den ene lastbil, en 43-årig mand fra Roskilde, mistede livet på stedet.

De to andre personer, som var involveret i ulykken kom alvorligt til skade. Deres tilstand blev betragtet som kritisk, hvorefter de straks blev overført til henholdsvis Rigshospitalet i København og Køge Sygehus.

Sidstnævnte blev dog overført til Rigshospitalet, efter hans tilstand var blevet stabiliseret på sygehuset i Køge. Men nu meldes begge uden for livsfare. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Vi har fået meldinger fra Rigshospitalet om, at de begge har alvorlige skader, men at de er uden for livsfare, siger René Søe Pedersen, vagtchef Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

Ligger i respirator

- Den ene ligger dog i respirator, fordi han har skader i ansigtet, mens den anden har brækket nogle knogler i nakkeregionen. Derfor er de begge i alvorlig tilstand, og de skal forvente at være indlagt i et længere stykke til, tilføjer René Søe Pedersen.

Maden, der ligger i respirator, er 48 år og fra Gentofte. Han var føreren af den anden lastbil.

Den anden tilskadekomne mand, som har brækket nogle knogler i nakkeregionen, er 33 år, fra Vordingborg og var passager i lastbilen, som de nu afdøde 43-årige mand fra Roskilde kørte. 


Nyhedsoverblik