Ofre i voldsom lastbilulykke meldes uden for livsfare

00:39

En mand er blevet dræbt i en voldsom lastbilulykke i Ringsted i dag.

En 43-årig mand mistede fredag livet i en frontal lastbilulykke i Ringsted. De to andre ofre i ulykken meldes nu uden for livsfare.

To lastbiler kørte fredag formiddag frontalt ind i hinanden på Østre Ringvej i Ringsted, hvor chaufføren i den ene lastbil, en 43-årig mand fra Roskilde, mistede livet på stedet.

De to andre personer, som var involveret i ulykken kom alvorligt til skade. Deres tilstand blev betragtet som kritisk, hvorefter de straks blev overført til henholdsvis Rigshospitalet i København og Køge Sygehus.

Sidstnævnte blev dog overført til Rigshospitalet, efter hans tilstand var blevet stabiliseret på sygehuset i Køge. Men nu meldes begge uden for livsfare. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Vi har fået meldinger fra Rigshospitalet om, at de begge har alvorlige skader, men at de er uden for livsfare, siger René Søe Pedersen, vagtchef Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

Ligger i respirator

- Den ene ligger dog i respirator, fordi han har skader i ansigtet, mens den anden har brækket nogle knogler i nakkeregionen. Derfor er de begge i alvorlig tilstand, og de skal forvente at være indlagt i et længere stykke til, tilføjer René Søe Pedersen.

Maden, der ligger i respirator, er 48 år og fra Gentofte. Han var føreren af den anden lastbil.

Den anden tilskadekomne mand, som har brækket nogle knogler i nakkeregionen, er 33 år, fra Vordingborg og var passager i lastbilen, som de nu afdøde 43-årige mand fra Roskilde kørte. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App