Øen Egholm solgt til hemmelig ejer

Egholm i Storebælt ud for Skælskør er kommet på nye hænder. Hvem, der har investeret i sin egen ø, vil ejendomsmægleren ikke ud med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der bliver rigeligt med plads at boltre sig på for den person, der har haft hænderne dybt i lommerne og har købt øen Egholm i Storebælt.

I alt 102 hektar grund ud for Storebælt tilhører nemlig nu en ny ejer. Men hvem, der har fået øen på hænderne, vil ejendomsmægler Asger Olsen ikke fortælle.

- Jeg ved godt, at beboerne på Agersø går og venter spændt og selvfølgelig meget gerne vil høre, hvad planerne er for øen, men det kan jeg ikke fortælle om. Der ligger sommerhuse og en kursusejendom på øen, men det er ikke mit indtryk, at den nye ejer vil bruge bygningerne til noget. Øen skal bruges helt privat, siger han til TV ØST.

Egholm er forbundet til Agersø via en dæmning. Mens der bor omkring 160 mennesker på Agersø, så bliver ejeren og en eventuelt medbragt familie de eneste beboere på Egholm.

Sat til salg til 23,5 millioner kroner

Når salget bliver tinglyst bliver det offentligt tilgængeligt, hvilket navn der fremover kommer til at stå på postkassen.

Også prisen vil indtil da stå hen i det uvisse. Heller ikke det har ejendomsmægleren lyst til at oplyse.

Øen Egholm blev sat til salg tilbage i maj – dengang var udbudsprisen ifølge Boliga 23,5 millioner kroner.

Masser af plads til den nye ejer

De 102 hektar store grund huser en hovedbygning på over 600 kvadratmeter. Ifølge salgsannoncen en bygning i flot og herskabelig stand.

Derudover er der tre sommerhuse fordelt på øen – alle beliggende få meter fra havet og med egen strand.

Selvom ejendomsmægleren ikke vil løfte sløret for, hvem der kommer til at bebo øen, så vil han dog gerne fortælle lidt om, hvad det er, der har trukket køberen til.

- Det er en person, der ønsker fred og ro og som kan lide sit eget selskab og der er øen jo ideel. Der er et rigt dyreliv med måger og edderfugle, siger ejendomsmægler Asger Olsen.

Øen har været ejet af et firma de sidste 30 år, der blandt andet har brugt den som møde- og uddannelsescenter.

Egholm bliver først overdraget til den nye ejer til januar.


Nyhedsoverblik