Nykøbing FC taber til nordjyderne fra Vendsyssel

Efter to nederlag kunne de godt have brugt en sejr. Men det blev til endnu en tabt kamp for Nykøbing FC, der spillede 1-2 mod Vendsyssel FF.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var første kampe i Nykøbing Falster Idrætspark, efter at holdet har indledt sæsonen på kunststofbaner ude på træningsanlægget.

Men det var ikke, fordi kunststof havde en særlig effekt på herrerne. Det blev nemlig til endnu et nederlag til Nykøbing FC, som mandag mødte Vendsyssel. Kampen endte nemlig 1-2 og dermed ligger Nykøbing på en ottendeplads i 1. division.

I anden halvleg får Nykøbing Falster ellers udlignet til 1-0 af Linus Olsson i 59' minut. Men føringen varede indtil 81' minut, hvor Søren Henriksen fra Vendsyssel FF scorer til 1-1, og to minutter inde i overtiden får Vendsyssel sparket mål nummer to ind og dermed også en sejr.

Udslagsgivende kamp

De seneste to kampe er endt med nederlag til Nykøbing Falster. Det betyder, at holdet inden kampen befandt sig på en sjetteplads i 1. division.

Udfaldet af kampen var udslagsgivende for holdet fra Nykøbing Falster. Et nederlag ville nemlig tvinge Nykøbing FC til at holde et vågent øje med hold under sig, mens en sejr vil give langt mere interessant tid. Her vil de ligge lige i hælene på FC Roskilde, der ligger på en tredjeplads, som altså giver adgang til oprykningskampe.

Næste kamp er den 2. april, hvor Nykøbing FC møder herrerne fra Næstved.