Nykøbing FC skriver kontrakt med midtbanetalent

Fodboldklubben Nykøbing FC, der forleden spillede sig op i den næstbedste række, har skrevet kontrakt med den unge midtbanespiller Lasse Skovsager.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der bliver forstærket hos den falsterske fodboldklub frem mod sæsonstart.

Inden længe ruller bolden i den næstbedste fodboldrække, 1. Division, og Nykøbing FC har netop skrevet kontrakt med det unge midtbanetalent Lasse Skovsager, der skal hjælpe klubben med at gøre god figur i rækken.    

- Lasse har fortsat sin udvikling af det store talent, han kom til os med i vinterpausen og fik sin debut på førsteholdet i forårets oprykningsspil efter en række stærke præstationer i kampe på U19 og i træningen med førsteholdet, skriver klubben på sin Facebookside.

Kan både følge træning og skolegang

Aftalen sikrer, at Lasse Skovsager både kan følge sin træning og sin skolegang.

- I Nykøbing FC har vi fokus på at uddanne og udvikle hele mennesker, og ønsker at gøre dette i samarbejde med de lokale uddannelsesinstitutioner. Vi har vi en klar vision om, at vores unge spillere skal have fokus på deres uddannelse samtidig med, at de kan få den træning, der er nødvendig for at lykkes med de store ambitioner, som både vi som klub og spillerne selv har, skriver klubben.

Lasse Skovsager har skrevet en 2-årig kontrakt med Nykøbing FC og starter træningen sammen med resten af førsteholdstruppen i dag, mandag den 4. juli.


Nyhedsoverblik