Nykøbing FC forudser hårdt efterår

Cheftræneren forventer, at det bliver et hårdt efterår for fodboldklubben fra Falster. Nu skal den rette trup skabes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nykøbing FC går et hårdt efterår i møde, hvis man skal tro holdets cheftræner Jens Olsen.

Klubben rykkede sidste sæson op i den næstbedste række, 1. Division, hvor man skal forsøge at undgå nedrykning og bide sig fast. Forberedelserne til sæsonstart er så småt ved at være forbi, og nu glæder det for alvor for klubben fra Falster, der spiller sin første ligakamp på søndag.

Derfor forsøger cheftræner Jens Olsen at skabe en bred trup. Han ved nemlig, der bliver brug for det i den kommende sæson.

- Vi kommer ind i turneringen med stor tro på egne evner og kommer med en oprykkers glæde og begejstring, men vi havde et hårdt forår og har en meget kort sommerpause, så vi er opmærksomme på, at vi får en regning at betale i løbet af efteråret, hvor vi vil blive ramt fysisk, siger Olsen til bold.dk.

Møder Næstved i første ligakamp

- Vi skal spille 19 kampe i 1. Division og forhåbentlig også nogle pokalkampe. Det skal man bruge nogle spillere til, og som i alle andre trupper er der nogen, som får flere minutter end andre, så vi ved, de nok kommer til at halte lidt på et tidspunkt, og der skal vi sørge for at have en trup, som er bred nok til at håndtere det, tilføjer han til onlinemediet.

På søndag begynder 1. Division, og Nykøbing FC lægger ud med et vaskeægte regionalopgør mod Næstved.


Nyhedsoverblik