Nykøbing F. Revyen nomineret til Årets Revy

Nykøbing F. Revyen er netop blevet nomineret til Årets Revy ved Charlies Revygalla 2016.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Prisen som Årets Revy 2016 ved Charlies Revygalla går - måske - til Nykøbing F. Revyen. Den populære revy med revydirektør Flemming Krøll spidsen er ihvertfald nomineret til prisen ved den kommende revygalla 28. august i Cirkusbygnigen.

- Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap. Den nominering er vi meget galde for. Hvis vores revy bliver kåret, så er det bedste man kan opnå, lyder det fra Flemming Krøll.

Han er i gang med sin 26. sæson i spidsen for Nykøbing F. Revyen, og det med prismodtagelser er ikke uvant for revydirektøren.

Nykøbing F. Revyen med Flemming ved roret har tidligere modtaget hele fem "Årets Revy"-priser ved Revyernes Revy - og fik således og prisen  som "Årets Revy" ved Charlies Revygalla i 2013.

30.000 gæster

Nykøbing F. Revyen og Flemming Krøll melder iøvrigt om en sæson med så godt som fulde huse til alle forestillinger. Cirka 30.000 har - når revysæsonen slutter 27. august i Nykøbing F. - se den populære revy.  

Ifølge revydanmark.dk er Pernille Schrøder, der i år også optræder i Nykøbing F. Revyen, nomineret til Årets Dirch - Årets Revykunstner. Også Farshad Kholghi, Kerteminderevyen og Kasper Gattrup, Revyperler er nomineret.


Nyhedsoverblik