Skudepisode i Næstved: To ramt

To unge mænd på 19 og 20 år er i nat blevet ramt af skud på Kildemarksvej i Næstved. Kort efter blev en bil sat i brand i området.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To unge mænd blev natten til søndag ramt af skud i Næstved - og kort efter blev en bil sat i brand i Skelby nær Fuglebjerg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Meldingen om skyderiet kom klokken 00.12, og  to unge mænd er blevet skudt ved episoden. De er dog blevet erklæret uden for livsfare, oplyser vagtchef Jesper Lovmand. Ofrene er 19 og 20 år.

Det var beboere på Kildemarksvej, der ligger midt i Næstved, der hørte skudene, og alamerede politiet.

Ikke mange oplysninger

Politiet ønsker søndag morgen ikke at komme med mange detaljer om skyderiet, og ønsker på nuværende tidspunkt heller ikke at fortælle hvor de to unge mænd behandles. De er angiveliggt begge ramt af et enkelt skud.

- Vi undersøger mange ting lige nu, og vi kommer med en melding senere.  Indvil videre vil jeg helst ikke komme med mange bud på, hvad der er sket, siger Jesper Lovmand. 

Ingen er anholdt efter skyderiet.

Bil i brand

Politiet undersøger søndag  samtidig om en bilbrand i Skelby nær Fuglebjerg har forbindelse til skudepisoden.

Bilen stod i et forholdsvist øde område, 12 kilometer fra Næstved i fugleflugt. Meldingen om branden kom en time efter skudepisoden i Næstved.

- Vores teknikere undersøger branden lige nu, og ser på, om der er en relation til skudepisoden i Næstved. Men det kan jeg ikke sige noget kategorisk om lige nu, siger jesper lovmand.

Andet skyderi på kort tid

Det er det andet skyderi i byen indenfor ganske kort tid. Natten mellem den 22. og 23. september blev en 30-årig ramt af flere skud på Parkvej i Næstved.

Dengang oplyste politiinspektør Kim Kliver, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at skudepisoden sandsynligvis var banderelateret.

 


Nyhedsoverblik