Ny sjællandsk trafikmafia skal skaffe mere motorvej

Syv folketingsmedlemmer står nu sammen på tværs af partiskel om at realisere motorvejen mellem Næstved og Rønnede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

På tværs af partiskel har syv sjællandske folketingsmedlemmer sværget hinanden troskab og fælles kamp for at få realiseret motorvejen mellem Næstved og Rønnede. Det skriver Sjællandske.

- Vi har lært af jyderne, at det gælder om at stå sammen på tværs af partiskel, når det handler om asfalt og motorveje, siger tidligere transportminister Magnus Heunicke (S), der er anfører og initiativtager til den nye sydsjællandske trafikmafia.

quote Vi har lært af jyderne, at det gælder om at stå sammen på tværs af partiskel, når det handler om asfalt og motorveje

Magnus Heunicke (S), anfører og initiativtager til den nye sydsjællandske trafikmafia

En af dem, der har forpligtiget sig til at hjælpe Næstved er Venstres finansordfører Jacob Jensen fra Tølløse. Han blev valgt ind i Folketinget for 10 år siden, sammen med Magnus Heunicke, og de to politikere står nu skulder ved skulder i kampen for firesporet asfalt til den 14. største by Danmark.

Udover Magnus Heunicke og Jacob Jensen består den nye sjællandske trafikmafia af Laura Lindahl (LA), Louise Schack Elholm (V), Jeppe Jacobsen (DF), Henrik Brodersen (DF) og Brigitte Klintskov Jerkel (K).

motervej næstved rønnede
Læs også
Motorvej rykkere nærmere - Vejdirektoratet opkøber huse mellem Rønnede og Næstved
motervej næstved rønnede
Læs også
Motorvej rykkere nærmere - Vejdirektoratet opkøber huse mellem Rønnede og Næstved

Nyhedsoverblik