Ny forening skal brande Lolland-Falster Lovestrom

Ny forening "Sammen om Lolland-Falster"skal være den formelle platform for det videre arbejde med Lolland-Falster Lovestorm.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der kæmpes fortsat for, at "Lovestorm" skal være et af nøgleordene, når man taler om Lolland og Falster.

D. 19. december blev en ny forening, med syv medlemmer, kaldet ”Sammen om Lolland-Falster” stiftet, som blandt andet skal være den formelle platform for det videre arbejde med Lolland-Falster Lovestorm.

- Jeg er rigtig glad for det nye hold, som vi har sat. Det er en god sammensætning af personer, som brænder for arbejdet med at synliggøre Lolland-Falster og fremme en positiv udvikling. Der er fortsat en enorm interesse for Lolland-Falster Lovestorm og en masse bolde i luften, som bare venter på at blive grebet og sat videre i spil, siger Kirsten Sydendal, formand for den nye forening.

Formålet med foreningen

Formålet med ”Sammen om Lolland-Falster” er ikke kun at fortælle de gode historier og brande Lolland-Falster, men også at organisere en form for borgerfællesskab, så afstanden mellem ildsjæle, erhvervsvirksomheder, politikere og ganske almindelige borgere på Lolland-Falster bliver lidt kortere, og så det bliver lettere at samarbejde på tværs, finde løsninger og lade sig inspirere af hinanden.

- Vi er nødt at rykke sammen. Vi har så mange ressourcer på Lolland-Falster, men de er ikke synlige og organiseret på en samlet platform. Det er ikke nødvendigt at opfinde så meget nyt. Vi skal først og fremmest formidle og præsentere det, som er, på en intelligent måde, så det er nemt at finde for folk udefra”, siger Peter Engberg Jensen.

Et af de konkrete tiltag, som der arbejdes med, er at skabe et website, som samler Lolland-Falster. 

Man kan læse mere om foreningens arbejde på www.solf.dk.


Nyhedsoverblik