Ny entreprenør fundet til konkursramt kommunebyggeri

Byggeriet af et nyt Job – og Borgerservicecenter i Vordingborg kan begynde efter konkurs. Kommunen har fundet en ny entreprenør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Et nyt Job og Borgerservicecenter i Vordingborg kan nu endelig blive realiseret. Vordingborg Kommune har nemlig fundet en ny entreprenør, som skal stå for byggeriet.

Byggeriet på Algade har ellers været på standby, og byggepladsen har ligget øde hen siden august, hvor den tidligere entreprenør på projektet gik konkurs.

Nyheden om en aftale med en ny entreprenør glæder borgmesteren.

- Det var været rigtig ærgerligt, at se byggepladsen stå helt tom de seneste måneder. Men det jo en situation, som vi ikke selv har haft indflydelse på. Nu ser vi fremad og glæder os til, at Vordingborg by snart får sit nye Job- og Borgerservice, som skal være med til at skabe endnu mere liv i midtbyen, siger borgmester i Vordingborg Kommune, Michael Seiding Larsen (V).

Giver økonomiske konsekvenser

Den tidligere entreprenørs konkurs vil, ud over forsinkelsen af byggeriet, efter al sandsynlighed også få økonomiske konsekvenser for Vordingborg Kommune.

Dette kan dog først opgøres, når byggeriet er afsluttet og alle krav og modkrav i forbindelse med konkurssagen er opgjort.

Det er endnu ikke endeligt afklaret, hvornår det nye Job og Borgerservice byggeri kan tages i brug.

Oprindeligt var det planen, at byggeriet skulle koste 60 millioner kroner og stå indflytningsklart i september 2018.


Nyhedsoverblik